Black Bean Aubergine
Ingrediënten:
  • 1 zak zwarte bonen
  • 2 aubergines
  • olijfolie
  • 5 tenen knoflook
  • 1 grote ui
  • 2 groentebouillonblokjes
  • zwarte peper
  • selderie
  • selderij
  • zachte geitenkaas
  • verse koriander, munt en platte peterselie
  • sap van een halve citroen
  • 1 rode peper
  • 1 blik tomaten blokjes
Bereiding:
De bonen 24 uur laten wellen in koud water.
Dan de bonen 1 uur koken.
In een andere pan olijfolie doen en de ui en knoflook fruiten.
De groenten grof snijden en erbij doen.
Daarna alle kruiden naar smaak toevoegen en het blikje tomatenblokjes toevoegen en de citroensap.
Als de bonen gaar zijn, ze bij de groenten voegen en nog e
ven laten pruttelen om op smaak te komen.
Serveren met wat zachte geiten kaas  erop en muntblad.
Lekker met komkommer en witte rijst. Bon appetit!

BlackBeanAubergine