EN

Latest News

Gemarineerde zalm met sesam

Ingrediënten: 500gr zalm moot met vel sesamolie om de ovenschaal in te vetten 1 eetlepel sesamzaadjes witte basterdsuiker 1 theelepel voor de marinade; 3 eetlepels chinese plumsaus (pruimensaus), 1 eetlepel chinese charsiusaus, 1 scheutje bruine rum, 1 scheut zoete ketjap, halve theelepel gemberpoeder, 1 flinke scheut chilisaus, beetje stevia Bereiding: maak de marinade en snij … Continue reading

ZonderMeer de lente in!!

Het nieuwe ZonderMeer Magazine #5 heeft een sprankelijke lente-editie met specials over Jamie Oliver, Spanje en….ZEE-GROENTEN! Kortom, voor mensen met speciale uitdagingen én bijzondere zin op het gebied van eten een aanrader!We zijn er dan ook trots op dat Cotton & Stone er weer in staat met een item van de nieuwe collectie theedoeken!  

Black Bean Aubergine

Black Bean Aubergine Ingrediënten: 1 zak zwarte bonen 2 aubergines olijfolie 5 tenen knoflook 1 grote ui 2 groentebouillonblokjes zwarte peper selderie selderij zachte geitenkaas verse koriander, munt en platte peterselie sap van een halve citroen 1 rode peper 1 blik tomaten blokjes Bereiding: De bonen 24 uur laten wellen in koud water. Dan de … Continue reading

Webshop Till You Drop

Van 8-10 Maart staat Cotton&Stone op het leukste hippe shopping event van Nederland! Heerlijk offline shoppen bij de leukste (web)shops in Hal 4 van de Jaarbeurs Utrecht. Deze is voor de gelegenheid omgetoverd tot een hippe trendy New York-scene met de leukste, hipste en meeste originele (web)shops bij elkaar. Ook een leuke kans om de … Continue reading

Cotton & Stone in VIVA #2

Allereerst: Een Gelukkig Nieuwjaar !! En 2013 is goed begonnen voor Cotton & Stone! We hebben een mooi plekje gekregen in VIVA #2 met het prachtige bord uit de Modern-serie van Broste! Dat het een prachtige servies-serie is wisten wij natuurlijk al maar we zijn er  trots op dit in de VIVA bevestigd te zien. Over … Continue reading

Bij ZonderMeer

              We zijn er Zonder Meer supertrots op om met onze producten gespot te zijn in een prachtig Magazine;  ‘ZonderMeer’ is hét tijdschrift voor mensen met een bijzondere voedsel-uitdaging. Boordevol recepten, info en tips om gezond, lekker en klachtenvrij te kunnen leven en eten. “Het blad biedt inspiratie en de … Continue reading

♫ Having a Wonderful Christmas time ♫

Nu de dagen weer korter worden … en de zon laag aan de hemel blijft staan … hebben we het binnen graag knus en warm … En het wordt al helemaal tijd om in de kerststemming te komen! Cotton & Stone heeft een aantal kerst-items ingekocht en die zijn niet alleen bijzonder knus maar ook … Continue reading

Flavourites Live!

Van vrijdag 23 t/m zondag 25 november is het zover!! Dan vindt in een stoere, hippe fabriek in urban Amsterdam-Noord voor de vierde keer het grootse webshopevent — Flavourites Live!— plaats! Ruim 160 leuke webshops pakken uit met mooie fashion, originele interieurspullen, hippe sieraden en unieke cadeaus. Beleef primeurs, ontmoet de makers van hippe designproducten, … Continue reading

VTWonen voorpagina

VTWonen is al net zo enthousiast over de Nordic serie als wij. Een plek op de frontpage van het Oktober-nummer….en terecht ! We zijn als een blok gevallen voor deze prachtige serie van Broste Copenhagen. Nordic heeft diepe grijstonen een zweem van blauw en het spikkelige patroon dat aan het ei van de ekster doet … Continue reading

Pumpkin Pie Pleasure

Ingrediënten (2 pers.): 6 plakjes bladerdeeg halve pompoen (ongeveer 450 gram) 1 rolletje zachte geitenkaas 1 rode ui 50 gram hazelnoten versgemalen peper en zout rozemarijn Bereiding:   Bedek een bakplaat met bakpapier en leg daarop de plakjes bladerdeeg aan elkaar vast. Kook de pompoen in blokjes gaar en stamp deze tot een grove puree. Breng … Continue reading