Blijft leuk om jezelf in de media tegen te komen;www.MaisonBelle.nl schreef een enthousiast stuk over de pareltjes van Cotton & Stone en plaatste een aantal sfeerbeelden van onze stand op de beurs. We zijn weer vereerd!

De blog van Maison Belle over onze stand bij Webshop Till You Drop:

“Jaarbeurs Utrecht werd afgelopen weekend voor het eerst omgetoverd tot een hippe trendy locatie met het thema New York. Hier waren de leukste, hipste en meeste originele (web)shops bij elkaar verzameld. Ik was erbij om inspiratie op te doen, te shoppen en de personen achter de webshops te ontmoeten. De mooiste, trendy producten heb ik eruit gehaald en deel ik graag.


De kleurtrend voor komend seizoen is veel turquoise, mint groen, koraal (oranje, rood) en fluor accenten. Dat zie je terug in de mode, woonaccessoires en in de kinderkamers. Met een mooie basis zijn deze trends goed toe te passen in de accessoires. Een mooie shawl, kussens of een vaas geven helemaal deze hippe sfeer. Laat je inspireren!

Wat een prachtig aardewerk van Broste Copenhagen bij Cotton & Stone: living with light! Dit Deense bedrijf ontwerpt al meer dan 50 jaar ontwerpt woonaccessoires voor elk interieur. De basis van de collectie omvat kaarsen en kaarsgerelateerde producten maar ze hebben ook tal van andere accessoires in het assortiment. Twee keer per jaar brengt Broste een nieuwe collectie op de markt. De Deense traditie van hoogstaande kwaliteit en strakke, maar simpele ontwerpen zijn voor het design team van Broste een sterke bron van inspiratie. Hier vloeien de warme en harmonieuze producten van de Broste collecties uit voort die perfect passen in de interieurs van nu.

CombiNordic_WTYDstand_2013