We hebben gisteren genoeglijk een dagje op de Sunday Market mogen staan en het was weer een hele belevenis!  We hebben genoten van’t gezellige publiek, héérlijk geurend eten,swingende muziek, enthousiast vrolijke kopers en …. bijzondere voorbijgangers!

Zo hebben we een nieuwe eigenaar gevonden voor ons prachtige Buddha-beeld…alleen weet ze het zelf nog niet; Ze kwam, zag en werd verliefd op deze mooie turquoise uitvoering van Buddha, die we al een poosje  trots als boegbeeld voerden op onze tafel. Twijfelen, wikken & wegen en uiteindelijk tóch maar niet gedaan.

Tja, soms heb je gewoon een ‘pech-budget’ …. maar soms heb je gewoon ‘geluk-vriendinnen’: Aan het einde van deze mooie. marktdag kwamen haar vriendinnen alsnog het beeld voor haar kopen, als verrassing! Een mooi beeld, een mooi gebaar, een mooie vriendschap…Iedereen happy. We wensen al onze klanten het geluk van Buddha!

 

Buddha: Leven met aandacht en respect voor jezelf, je medemensen en alle levende wezens. Zijn in het hier & nu en beseffen dat niets blijft zoals het is…..